Sichuan Broccoli med Peanuts

Sichuan broccoli med peanuts opskrift

Personer: 4
Aktiv: 20 min
Samlet: 45 min

Ingredienser:

  • 500 g brocolli buketter
  • 500 g babyspinat

Sichuan saucen:

  • 1 spsk. teriyaki sauce
  • 1 spsk. agave sirup
  • 2 tsk. Mirin (Japansk risvin)
  • 2 tsk. limesaft
  • 1/4 tsk. Sichuan peber
  • Rapsolie
  • 1 rød chili, skåret i skiver
  • 20 g ristede peanuts
  • Persille (alt. koriander)

Fremgangsmåde:

  1. Sæt en stor gryde med saltet vand over til at koge. Fyld en medium skål med iskold vand.
  2. Blancher broccoli buketterne indtil de er sprøde og møre, i ca. 2 min og put dem med detsamme over i det iskolde vand.
  3. Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål, og stil til siden.
  4. Varm lidt rapsolie i en stor stegepande, over medium-høj varme. Tilføj broccolierne og steg dem i 3-4 min.
  5. Sluk for panden og tilsæt chili og sechuan saucen. Lad marinaden koge ind omkring broccolien i ca. 1 min og vend derefter spinaten i.
  6. Anret i en skål og drys med peanuts og persille (koriander).

En tanke om “Sichuan Broccoli med Peanuts

  1. Pingback: Sur-sød grøntsager med ris og stegte sesam. – Krydder-riget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *