Raita

Raita

Ingredienser:

  • 100 g agurk (skrællet og kernerne fjernes)
  • 1/4 tsk. flagesalt
  • 200 g yoghurt (til veganer, kan der bruges en plantebaseret yoghurt)
  • 1/2 tsk agave sirup
  • 1/2 tsk frisk citronsaft
  • 1/8 tsk garam masala
  • 2 spsk koriander blade (kan undlades)

Fremgangsmåde:

  1. Kør agurken igennem på en mandolinjern, så det bliver de fineste af strimlerne. Placer agurkestrimlerne i en finmasket si, og krydder det med salt, og lad det stå i 10 min.
  2. Efter 10 min, pres på agurkerne så væden kommer væk. For at sikre at agurkerne er tørre, så kan du ligge dem på et viskestykke and trykke igen, for at sikre at den sidste væske forsvinder.
  3. Bland det hele sammen. Yoghurt, agave sirup, citronsaft og garam masala, agurken og evt. hakket koriander.

En tanke om “Raita

  1. Pingback: Pakoras – Krydder-riget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *