Goan Karry Pasta

Opskrift på Goan Karry pasta

Dette er en klassisk karry pasta fra Goa, som bruges til tilberedning af fisk og grøntsager.

Brug en stærk blender, når du går i gang med at lave din egen Goan Karry Pasta.
Lav endelig rigeligt, da det kan fryses ned.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Fjern stænglerne fra chilierne, hvis de er der, og put de rensede chilier i blenderen, sammen med kokos.
  2. Tilføj derefter tamarind pasta, ingefær-hvidløg pasta (eller 2,5 cm ingefær og 4 store fede hvidløg), løg, alle krydderierne samt 1 kop vand. Blend hele herligheden. Der kan tilføjes noget mere vand, til den ønskede konsistens.
  3. Når den ønskede konsistens er opnået, kan den bruges med det samme, eller fryses ned til senere brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *